• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Källor

Källsektionen ger dig en överblick på vartifrån trafik till din hemsida huvudsakligen kommer.

Trafik-källor är alltid andra sidor. Netmonitor identifierar och räknar olika sorters sidor:

Varje sida som inte är klassificerad som någon av dessa kategorier kallas en generisk ”Hänvisande URL”, eller ”hänvisare”, och räknas i sektionen länkar och banners. Huvudsektionen Källor ger uppdelningen av dessa tra olika typer av sidor.

Fördelning av källor

Fördelningen visar totalen av alla olika källtyper och jämför dem med varandra. Listan visar endast kategorier varifrån du fått trafik under den valda tidsperiode. Om t.ex. inga besökare har kommit från ”Social media och web 2.0” under den valda tidsperioden visas inte det heller på listan.

Fördelningens utveckling

Fördelningens utveckling är den dagliga trafiken från källor, presenterad procentuellt. Diagrammet visar 100% av varje dag, men källornas procent-andelar ändrar dagligen. Tabellen har en kolumn för varje typ av källa och visar den dagliga proportionen av trafik som kommer från de olika kategorierna av källor den dagen.

Jämförande utveckling

Jämförande itveckling är liknande som 'Utveckling av distributionen', men iställe för procent visar den absoluta värden. Den gråa sektorn i bakgrunden är grafen för all trafik. Varje linje presenterar en typ av källa.

 
sv/nm_guide_sources.txt · Senast uppdaterad: 2011/07/24 17:59 av rlanvin