• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Skillnader

Här visas skillnader mellan den valda versionen och den nuvarande versionen av sidan.

Länk till den här jämförelsesidan

sv:nm_guide_keywords [2011/07/25 14:30]
daniel
sv:nm_guide_keywords [2011/12/20 16:04] (aktuell)
enberg
Rad 15: Rad 15:
  
 Sökord berättar också vilken **avsikt** dina besökare har, d.v.s. **vad förväntar sig besökarna att hitta på hemsidan**. Sökord berättar också vilken **avsikt** dina besökare har, d.v.s. **vad förväntar sig besökarna att hitta på hemsidan**.
 +
 +
 +==== "Ej uppgett" nyckelordet ====
 +
 +År 2011 bestämmde sig Google för att inte uppge nyckelord som användts för vissa sökningar. När ett nyckelord är gömt, räknar Netmonitor det under "Ej uppgivet". Om du är intresserad av de tekniska detaljjerna bakom detta, har vi en artikel som behandlar det på vår [[http://blog.netmonitor.fi/2011/09/https-is-killing-web-analytics/|blog (artikel på engelska)]].
 +
 +När detta skrevs gällde detta fall för användare som är inloggade på någon av Googles tjänster och använder ''google.com'' domänen för att söka. Detta kommer dock troligen att utökas och bli allt vanligare i fortsättningen.
  
 ===== Google Adwords ===== ===== Google Adwords =====
  
 Adwords listar alla sökresultat i Google som betalats för. Denna sida har innehåll endast ifall du har en aktiv Adwords kampanj. Det kan hända att du måste aktivera tracking på ditt Adwords-konto. Adwords listar alla sökresultat i Google som betalats för. Denna sida har innehåll endast ifall du har en aktiv Adwords kampanj. Det kan hända att du måste aktivera tracking på ditt Adwords-konto.
 +
 +För att tillåta tracking av dina adwords kampanjer:
 +  - Logga in på ditt Adwords konto
 +  - Klicka på "My Account"
 +  - Klicka på "Preferences"
 +  - Under "Tracking", tillåt "Auto-tagging"
 +  - Spara inställningarna och Netmonitor borde automatiskt känna igen dina Adwords kampanjer!
 
sv/nm_guide_keywords.txt · Senast uppdaterad: 2011/12/20 16:04 av enberg