• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Tervetuloa Netmonitoriin!

Tämän oppaan tarkoituksena on antaa yleiskatsaus Netmonitor5:n toimintoihin, jotta pääset alkuun websivujesi analysoinnissa.

Koska olet nyt lukemassa tätä sivua, yritykselläsi on todennäköisesti kotisivut ja olet kiinnostunut seuraamaan yrityksesi sähköisen viestinnän ja liiketoiminnan kehittymistä.

Netmonitor on webanalytiikka -työkalu. Se auttaa sinua mittaamaan ja ymmärtämään nettisivujesi onnistumista tehtävässään. Se kerää kävijäliikenteestä statistiikkaa ja jalostaa sen tiedoksi, jonka tarkoituksena on auttaa sinua tekemään oikeita valintoja yrityksesi sähköiseen viestintään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Netmonitor antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Pystyikö sivuni palvelemaan (potentiaalisia) asiakkaitani ja kuinka moni niistä oikeasti kiinnostui?
  • Ovatko markkinointitoimenpiteet olleet hintansa arvoisia?
  • Onko sivuston uusiminen onnistunut?
  • Miten saan sivustoni kävijämääriä kasvatettua?

Asennus

Jotta Netmonitor pystyy keräämään tietoa sivustollasi tapahtuvasta liikenteestä, pitää jokaiselle seurattavalle sivulle asentaa lyhyt HTML koodi (”Seurantakoodi”, ”Tagi” tai ”Tracker”). Suosittelemme, että tagi asennetaan jokaiselle sivustosi yksittäiselle sivulle.

* Mikäli pääset muokkaamaan sivustosi HTML lähdekoodia, riittää että kopioit ja liität Netmonitor seurantakoodin sivuillesi.

* Voit pyytää myös sivujesi tekijää tai niiden päivittäjää suorittamaan asennuksen puolestasi.

* Autamme mielellämme sinua tagin asennukseen liittyvissä kysymyksissä ja voimme myös suorittaa koko asennuksen puolestasi. Tässä tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@netmonitor.fi

Yksityiskohtaiset asennusohjeet löydät tästä.

Netmonitorin käyttäminen

Netmonitor on web-pohjainen palvelutuote. Sen käyttämiseksi tarvitset ainoastaan nettiselaimen sekä internetyhteyden.

• Voit kirjautua Netmonitoriin suoraan osoitteessa: http://v5.netmonitor.fi

• Tai voit mennä Netmonitorin omille kotisivuille: www.netmonitor.fi ja klikata sivun yläosassa olevaa ”Kirjaudu Netmonitoriin” –nappia.

Saat sähköpostiisi joka viikon maanantai viikkoraportin (ellet ole erikseen halunnut estää sitä). Raportissa on kertakäyttöinen suoralinkki varsinaiseen Netmonitor –palveluun. Tullessasi tätä kautta palveluun, et tarvitse käyttäjätunnusta etkä salasanaa.

Turvallisuussyistä viikkoraportin linkki on kertakäyttöinen. Mikäli Netmonitor –palvelun käyttäjä vaihtuu yrityksessäsi, muista päivittää palveluun uudet tiedot.

Oppaiden käyttäminen

Voitte selata Netmonitorin oppaita osoitteessa:

Jokaisessa Netmonitorin osiossa on myös linkki oppaaseen joka käsittelee ko. osiota.

screenshot_guide_link.jpg

Käännökset

Teemme parhaamme että kaikki oppaat ovat aina käännetty kaikkiin Netmonitorin tukemiin kieliin. Voitte navigoida eri kieliversioiden välillä klikkaamalla lippuikoneita oppaan oikeassa yläreunassa.

 
fi/start.txt · Viimeksi muutettu: 2011/09/22 19:12 / rlanvin