• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Käyttäjien seuranta

Jos sivustollasi on osio joka vaatii käyttäjien sisäänkirjautumista, haluat varmaankin tietää enemmän nimenomaan heidän käyttäytymisestään. Tämä osuus on suunniteltu kaikille sivustoille, joilla on käytössä jonkinlainen käyttäjien todentaminen.

Tämä osio vaatii tagin muokkaamista. Sinulla tulee olla täysi pääsy sivustosi lähdekoodiin ottaaksesi ominaisuuden käyttöön.

Asentaminen

Yksityisyyssyistä Netmonitor ei yritä seurata käyttäjiäsi automaattisesti. Jos haluat Netmonitorin voivan tunnistaa sisäänkirjautuneet käyttäjät tunnistamattomista käyttäjistä, sivustosi täytyy ohjeistaa Netmonitorin tagia joka kerta kun kyseessä on sisäänkirjautunut käyttäjä. Näin voidaan tehdä millä tahansa tunnisteella: numeerinen ID, käyttäjänimi, sähköposti… Tämä tunniste näkyy sinulle Netmonitor käyttöliittymässäsi. Voit itse päättää mitä tunnistetta haluat käyttää Netmonitorissa. Kunnioitamme käyttäjiesi yksityisyyttä, emmekä käytä tätä tunnistetta muihin tarkoituksiin kuin tilastojesi parantamiseen, ja tulosten näyttämiseen pelkästään sinulle.

Sinun tulee muokata tagia seuraavasti:

var netmonitor = new nmTracker(YOUR_SITE_ID);
netmonitor.track({
	user: 'INSERT_HERE_USER_IDENTIFIER'
});
} catch(error){}

Tämä on esimerkki sivustosta joka on luoto PHPlla ja käyttää 'session' toimintoja kävijän tunnistamiseksi. Oletamme että käyttäjät on tunnistettu sähköpostiosoitteella:

var netmonitor = new nmTracker(YOUR_SITE_ID);
netmonitor.track({
	user: '<?=$_SESSION['user_email']?>'
});
} catch(error){}

Lue lisää tag valinnat sivulta.

Listanäkymä

Kun tagi on asennettu oikein, alat näkemään tilastoja käyttäjistä jotka ovat kirjautuneet sisään sivustollesi.

 
fi/nm_guide_users.txt · Viimeksi muutettu: 2011/07/25 08:59 / leeni