• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Lähteet

Lähteissä näet yleisen katsauksen sivustosi liikenteen keskeisistä lähteistä. Toisin sanoen, tällä ominaisuudella saat vastauksen kysymykseen ”Mistä vierailijani tulevat?”

Liikenteen lähteet ovat aina muita verkkosivuja. Netmonitor tunnistaa ja laskee erikseen tietyn tyyppiset sivustot:

Jokaista sivustoa joka ei kuulu mihinkään yllä luetelluista kategorioista kutsutaan yleisesti ”Lähde URL:ksi”, toisin sanoen lähteiksi, ja ne löytyvät Linkit ja bannerit osioista. Lähteiden yleiseltä sivulta näet miten nämä eri tyyppiset lähteet ovat jakautuneet.

Lähteiden jakauma

Jakauma tarkoittaa jokaisen lähdetyypin (tai kategorian) kokonaismäärää, verrattuna toisiinsa. Lista näyttää vain kategoriat joilta sivustollasi on tullut liikennettä valitsemallasi tarkastelun ajanjaksolla. Esimerkiksi jos ”Sosiaalinen media ja web 2.0” ei ole tuonut sivustollesi ollenkaan liikennettä ajanjaksolla, sitä ei myöskään näy listassa.

Jakauman kehitys

Jakauman kehitys tarkoittaa päivittäistä liikennettä eri lähteistä, prosentuaalisesti esitettynä. Kaavio näyttää 100% joka päivälle, mutta lähteiden määrä muuttuu prosentuaalisesti päivästä toiseen. Taulukossa on kolumni jokaiselle lähdekategorialle, ja taulukko näyttää kategorioiden päivittäisen suhdeluvun suhteessa koko päivän liikenteeseen.

Vertailtavissa oleva kehitys

Vertailtavissa oleva kehitys on muuten samanlainen kuin ”Jakauman kehitys”, mutta prosentuaalisen suhteen sijaan se näyttää absoluuttiset arvot. Harmaa sektori kuvion taustalla on kaikki liikenne. Jokainen viiva edustaa yhtä lähdekategoriaa.

 
fi/nm_guide_sources.txt · Viimeksi muutettu: 2011/07/26 08:59 / leeni