• en
 • fi
 • sv
 • fr
 • nl
 

Osiot

Jos sivustollasi on useita sivuja, voit ryhmitellä ne osioiksi haluamallasi tavalla. Tämä on erityisen hyödyllistä jos sinulla on suuri sivusto ja haluat saada yleisen tason käsityksen siitä, minkälaista sisältöä vierailijasi katselevat.

Lista osioista

Osiot -kohdassa oletusnäkymänä on lista kaikista määrittelemistäsi osioista. Klikkaamalla osion nimeä näet mitä sivuja se sisältää. Mikäli et ole vielä määritellyt osioita, listassa lukee pelkästään ”Ei osiossa”.

Luo uusi osio

Luodaksesi uuden osion, mene ensin Osiot -sivulle, sitten:

 1. Klikkaa ”Luo uusi osio” -linkkiä (ympyräkaavion alla)
 2. Nimeä osio ja valitse sille väri
 3. Tallenna

Uusi osio on nyt luotu, ja löydät sen listasta ympyräkaavion alta. Oletusarvoisesti uudet osiot ovat tyhjiä, lisätäksesi niihin sivuja katso kohta Sivun lisääminen osioon (alla).

Muokkaa osiota

Osion nimi ja väri ovat helposti vaihdettavissa.

 1. Mene osiot -sivulle
 2. Etsi listasta osio jota haluat muokata
 3. Klikkaa muokkauskuvaketta ”Päivitä osion tiedot” rivin oikeassa laidassa
 4. Muokkauskaavake on samanlainen kuin alkuperäinen osion luontikaavake (katso yllä)

Sivujen lisääminen osioihin

Voit lisätä sivuja ryhmiin kahdessa paikassa. Ensimmäinen paikka on Osiot, menemällä ”Ei osiossa” sivulle klikkaamalla sitä taulukosta. Toinen vaihtoehto on mennä Sivut -alasivulle. Molemmissa paikoissa löydät kuvakkeen, jossa on keltainen kansio. Tämä löytyy jokaisen sivun kohdalta rivin oikeasta laidasta. Klikkaamalla kuvaketta pääset valitsemaan mihin osioon haluat lisätä kyseisen sivun.

Yksityiskohdat

Kun klikkaat osion nimeä, pääset sivulle joka näyttää kyseisen osion yksityiskohtaiset tiedot. Tällä sivulla näet miten käynnit ovat jakautuneet eri sivuille kyseisen osion sisällä.

 
fi/nm_guide_sections.txt · Viimeksi muutettu: 2011/07/22 12:32 (ulkoinen muokkaus)