• en
 • fi
 • sv
 • fr
 • nl
 

Yhteenveto

Yhteenveto on ensimmäinen sivu, joka tulee näkyviin kun tarkastelet jotakin sivustoistasi. Yhteenveto näyttää yleiskuvan sivustostasi ja se on suunniteltu näyttämään sinulle nopeasti miten sivustosi suoriutuu.

Tämä moduuli sisältää 3 erillistä näkymää. Voit valita oletusnäkymän asetuksista.

Netmonitor 5 yhteenveto

Netmonitor 5 yhteenveto on täysin uudelleen suunniteltu ja se on jaettu 5 eri osaan. Oletuksena yhteenveto näyttää statistiikat tältä päivältä. Tarkistelujason voi helposti muuttaa käyttämällä Tarkistelujakson valitsinta.

screenshot_dashboard.jpg

 1. Perustiedot-osio kertoo perustiedot sivustosi toiminnasta valitsemaltasi tarkistelujasolta. Lisätietoa termeistä löydät asiasanastosta.
 2. Trendi-osio näyttää sivustosi kävijäkehityksen viimeisen kahden(2) viikon ajalta. Punainen viiva esittää trendiä. Huom. ajanjakson valinta ei vaikuta tähän osioon, se näyttää aina viimeiset 2 viikkoa.
 3. Lähteet, hajonta-osio kertoo mistä kävijäsi ovat tulleet valitsemallasi tarkistelujaksolla.
 4. Tavoitteiden toteutuminen-osio kertoo miten sivustollesi asettamasi tavoitteet ovat toteutuneet valitulla ajanjaksolla. Wikin osio ”Tavoitteet” kertoo lisää tästä osiosta.
 5. Nykyiset kampanjat-osio kertoo nykyisten kampanjoittesi tilan. Wikin osio ”Kampanjat” kertoo lisää tästä osiosta.

Kehitys

Kehitys sivu näyttää tarkemmin sivustosi kehityksen valittulla tarkistelujaksolla.

screenshot_evolution.jpg

Huomaa, että kehitys-taulukko on aina vähintään 7 päivän ajalta.

Miten voin hyötyä tästä tiedosta?

Tarkastelemalla sivustosi kehitystä opit ymmärtämään miten toimiva sivustosi on. Yritä vertailla päivämääriä jolloin olet tehnyt muutoksia sivustoosi, aloittanut uuden sähköposti kampanjan yms. Jos sivustosi kävijämäärät ovat muuttuneet näinä aikoina voit päätellä miten kannattavia muutoksesi ovat olleet.

Kehitys-taulukko auttaa sinua myös ymmärtämään milloin sivustosi käyttö on aktiivisimmillaan ja milloin ei. Esimerkiksi voit huomata, että suurin osa kävijöistäsi käyttää sivustoasi useiten Maanantai aamuisin tai että viikonloppuisin sivustosi kävijämäärät ovat alhaisimmillaan. Tämänkaltaiset huomiot auttavat sinua tietämään, että milloin tavoitat kävijäsi parhaiten sivustosi kautta.

Voit myös kokeilla tarkistelujakson vertailujakso ominaisuutta ja vertailla kahta tarkistelujaksoa keskenään. Esimerkiksi tätä kuukautta edelliseen. Näin saat tietää miten sivustosi on kehittynyt kuukauden aikana.

Yhteensä (aikaisempi versio yhteenvedosta)

Tämä sivu on nykyisen yhteenveto-sivun edeltäjä, jonka päätimme pitää kokeneempien käyttäjiemme, joille tämä sivu on tutumpi, vuoksi. Helpottaaksemme siirtymää netmonitorin aikaisemmista versioista uuteen.

screenshot_totals.jpg

Tämä sivu on jaettu kahteen kolumniin.

 • Vasemmalla on perustiedot sivustosi kävijäliikenteestä valitun tarkistelujakson aikana.
 • Oikealla on perustiedot sivustosi kävijäliikenteestä vertailuajanjakson aikana.

Tämä sivu näyttää samat perustiedot kuin yhteenveto-sivu (kuva ylhäällä), kuin myös lähteet ja liikenteen.

 
fi/nm_guide_overview.txt · Viimeksi muutettu: 2011/07/22 12:32 (ulkoinen muokkaus)