• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

fi:nm_guide_keywords [2011/12/20 15:20]
emmi
fi:nm_guide_keywords [2011/12/29 09:13] (nykyinen)
emmi
Rivi 3: Rivi 3:
 ===== Avainsanat ===== ===== Avainsanat =====
  
-Avainsanat osio listaa kaikki hakusanat joita käyttämällä sivustollesi on päädytty. Jos haluat nähdä hakukonekohtaisia hakusanoja, valitse haluamasi hakukone listasta ja sitten valitse Avainsanat alasivu (ks. alla). +Avainsanat osio listaa kaikki ne hakusanatjoita käyttämällä sivustollesi on päädytty. Jos haluat nähdä hakukonekohtaisia hakusanoja, valitse listasta haluamasi hakukone ja valitse sitten Avainsanat alasivu (ks. alla). 
  
 {{ :en:search_engines_keywords.png?nolink }} {{ :en:search_engines_keywords.png?nolink }}
Rivi 11: Rivi 11:
 Avainsanojen tarkastelu antaa sinulle tietoa siitä, miten hyvin verkkosivustosi on löydettävissä hakukoneista. Mahdollinen tilanne voisi olla esimerkiksi: Avainsanojen tarkastelu antaa sinulle tietoa siitä, miten hyvin verkkosivustosi on löydettävissä hakukoneista. Mahdollinen tilanne voisi olla esimerkiksi:
  
-  * Jos näet enimmäkseen hyvin tarkkoja hakusanoja (yrityksesi nimi, brändi tms.), sivustollesi päätyy hakukoneiden kautta vain sellaisia vierailijoita jotka jo tuntevat brändisi. Tässä tapauksessa hakukoneet eivät tuo sinulle uusia vierailijoita, vaan on pelkästään keino vierailijoille löytää sivustosi URL-osoite. +  * Jos näet enimmäkseen hyvin tarkkoja hakusanoja (yrityksesi nimi, brändi tms.), sivustollesi päätyy hakukoneiden kautta vain sellaisia vierailijoitajotka jo tuntevat brändisi. Tässä tapauksessa hakukoneet eivät tuo sinulle uusia vierailijoita, vaan ne toimivat pelkästään keinona vierailijoillesi löytää sivustosi URL-osoite. 
-  * Jos toisaalta näet enimmäkseen yleisen tason hakusanoja (kuten termi "kengät" jos myyt kenkiä) se merkitsee että sivustosi on hyvin näkyvissä myös ihmisille jotka eivät vielä tunne yritystäsimutta etsivät jotain siihen liittyvää. Tässä tapauksessa hakukoneet toimivat uusien vierailijoiden ohjaamisessa sivustollesi.+  * Jos toisaalta näet enimmäkseen yleisen tason hakusanoja (kuten termi "kengät" jos myyt kenkiä)se merkitseeettä sivustosi on hyvin näkyvissä myös ihmisillejotka eivät vielä tunne yritystäsi mutta etsivät jotain siihen liittyvää. Tässä tapauksessa hakukoneet toimivat uusien vierailijoiden ohjaamisessa sivustollesi.
  
 Avainsanat kertovat sinulle myös vierailijoidesi **aikomukset**, toisin sanoen **mitä vierailijat odottavat löytävänsä sivustoltasi**. Avainsanat kertovat sinulle myös vierailijoidesi **aikomukset**, toisin sanoen **mitä vierailijat odottavat löytävänsä sivustoltasi**.
 
fi/nm_guide_keywords.txt · Viimeksi muutettu: 2011/12/29 09:13 / emmi