• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Maat ja kaupungit

Maat ja kaupungit osioissa voit seurata mistä päin sivustosi saa eniten liikennettä.

Maat

Oletusnäkymänä on maiden listaus. Kyseessä on lista kaikista maista joista sivustosi on saanut vierailijoita valitun ajanjakson sisällä.

Klikkaamalla maan nimeä näet tarkempia yksityiskohtia vierailuista.

Maiden yksityiskohdat

Kun klikaat yksittäistä maata oletusnäkymässä, päädyt alasivulle jossa näet yksityiskohtaisempia tietoja vierailuista kyseisestä maasta.

  • Kehitys näyttää vierailujen määrän kehityksen kyseisestä masta valitulta ajanjaksolta.
  • Kaupungit listaa vierailut kyseisen maan eri kaupungeista.

Miten voin hyödyntää näitä tietoja?

On hyödyllistä tietää mistä maista vierailijasi tulevat mikäli suunnittelet sivustosi kansainvälistämistä. Maatietojen perusteella voit esimerkiksi kääntää sivustosi tietyille kielille. Tai mikäli omistat verkkokaupan, sinun kannattaa harkita kuljetusmahdollisuuksia maihin joilla sivustosi on suosittu.

Jos olet tekemässä sivustostasi kansainvälistä, voit hyödyntää yksityiskohtaisia evoluutiotietoja analysoidaksesi suosion kehitystä maissa joihin liikeotimintasi kohdistuu.

Kaupungit

Näet Kaupungit listattuna vierailumäärien perusteella valitsemalla oletusnäkymästä vaihtoehdon ”Kaupungit”. Tällöin kaupunkeja ei ole rajattu maakohtaisesti. Jos taas menet tarkastelemaan yksittäisen maan tietoja ja valitset ”Kaupungit”, tulokset on rajattu koskemaan pelkästään kyseisen maan kaupunkeja.

Miten voin hyödyntää näitä tietoja?

Kaupunki -statisiikat ovat kiinnostavia liiketoiminnan kannalta jos sinulla on esimerkiksi paikallinen online yritys, jonka laajentamista muihin kaupunkeihin suunnittelet.

 
fi/nm_guide_country.txt · Viimeksi muutettu: 2011/07/22 12:32 (ulkoinen muokkaus)