• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

fi:mail_templates [2012/08/01 10:15] (nykyinen)
emmi luotu
Rivi 1: Rivi 1:
 +Viestipohjan luominen tai lataaminen
  
 +Netmonitorin oman Viestipohja-editorin avulla luot helposti ja nopeasti yksilöllisiä viestipohjia. Pääset editoriin klikkaamalla "Luo uusi viestipohja" ja nimeämällä viestipohjan. Editorissa voit lisätä viestipohjaan muun muassa logoja, kuvia ja tekstiä. Myös ulkoinen ilme väreineen ja fontteineen on mukautettavissa mieleiseksi. 
 +
 +Mikäli sinulla on olemassa valmis viestipohja, voit ladata sen myös suoraan Netmonitor Mailiin. Viestipohja on HTML-tiedosto, aivan kuten internet-sivu. Jos sinulla ei ole kokemusta HTML-sivujen tekemisestä, suosittelemme, että pyydät apua esimerkiksi verkkosivujesi ylläpitäjältä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakastukeemme ja me autamme sinua löytämään ammattitaitoista apua.
 +
 +Varsinaisen viestin lisäksi Netmonitor näyttää sinulle myös viestin vaihtoehtoisen tekstiversion. Tämä versio näkyy niille vastaanottajille, joiden sähköpostiohjelmat eivät tue HTML-viestejä. Netmonitor Mail yrittää itse muuntaa HTML-viestit tekstiversioiksi, mutta ei aina onnistu tässä täysin. Tekstiversio onkin suositeltavaa käydä läpi, ja muokata ja siistiä viestin tarkoituksen mukaiseksi ennen lähetystä.
 +
 +Viestipohjien ideana on elävöittää viestiäsi, tehdä viesteistäsi yrityksesi näköisiä sekä keskenään yhdenmukaisia. Viestipohjan tulisi sisältää esimerkiksi yrityksesi logo, nimi, ja muut haluamasi perustiedot.
 
fi/mail_templates.txt · Viimeksi muutettu: 2012/08/01 10:15 / emmi