• en
  • fi
  • sv
  • fr
  • nl
 

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

fi:mail_mailings [2012/08/01 10:02]
emmi
fi:mail_mailings [2012/08/01 10:04] (nykyinen)
emmi
Rivi 1: Rivi 1:
 Kohdan “Lähetykset” alta löydät kaikki luomasi postitukset. Kohdan “Lähetykset” alta löydät kaikki luomasi postitukset.
  
-Jos olet aloittanut uuden postituksen luomisen, mutta olet keskeyttänyt ennen kuin olet vahvistanut sen lähetystä, löytyy se listasta “Luonnokset”. Klikkaamalla kyseistä postitusta pääset muokkaamaan sitä. Voit myös poistaa ne luonnokset, joita et enää tarvitse klikkaamalla haluamasi postituksen kohdalla oikealla puolella olevaa punaista rastia.+Jos olet aloittanut uuden postituksen luomisen, mutta olet keskeyttänyt ennen kuin olet vahvistanut sen lähetystä, löytyy se listalta “Luonnokset”. Klikkaamalla kyseistä postitusta pääset muokkaamaan sitä. Voit myös poistaa ne luonnokset, joita et enää tarvitse klikkaamalla haluamasi postituksen kohdalla oikealla puolella olevaa punaista rastia.
  
 Postitukset, jotka on vahvistettu, mutta joita ei vielä ole lähetetty, löytyvät listalta “Jonossa”. Klikkaamalla jonossa olevaa postitusta, näet postituksen yksityiskohdat. Halutessasi voit poistaa myös postituksen jonosta, jolloin sitä ei lähetetä. Postitukset, jotka on vahvistettu, mutta joita ei vielä ole lähetetty, löytyvät listalta “Jonossa”. Klikkaamalla jonossa olevaa postitusta, näet postituksen yksityiskohdat. Halutessasi voit poistaa myös postituksen jonosta, jolloin sitä ei lähetetä.
  
 Lopuksi löydät vielä listan kaikista menneistä postituksistasi. Klikkaamalla postitusta pääset tarkastelemaan siihen liittyviä tilastoja. Tiedot on jaettu lähetyksen yhteenvetoon, ja useisiin eri listoihin koostuen esimerkiksi vastaanottajista, jotka avasivat viestin tai osoitteista, joihin viestin toimittaminen epäonnistui. Lopuksi löydät vielä listan kaikista menneistä postituksistasi. Klikkaamalla postitusta pääset tarkastelemaan siihen liittyviä tilastoja. Tiedot on jaettu lähetyksen yhteenvetoon, ja useisiin eri listoihin koostuen esimerkiksi vastaanottajista, jotka avasivat viestin tai osoitteista, joihin viestin toimittaminen epäonnistui.
 
fi/mail_mailings.txt · Viimeksi muutettu: 2012/08/01 10:04 / emmi